Biga MYO’da Kurtuluş Savaşında Biga Konulu Panel Gerçekleştirildi

05.10.2009
Üniversitemiz Biga Meslek Yüksekokulu “Biga Değerleri Topluluğu” tarafından organize edilen ve Biga Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla 1 Ekim 2009 Perşembe günü saat 19:00’da Biga Belediyesi Kültür Sarayında “Kurtuluş Savaşında Biga” konulu panel gerçekleştirilmiştir. Oturum Başkanlığını Biga Değerleri Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr.Gör. Bahaddin ZAYİM’in yaptığı panele, konuşmacı olarak Üniversitemiz Türk Dili ve Edebiyatı Okutmanları Niyazi SEZEN ve Halil İbrahim BULAN ile Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okutmanı Şamil BUCAK katıldılar. Panele Biga Kaymakamı Mustafa GÜNDOĞAN, Biga Jandarma Kd.Üsteğmen Abdullah CENGİZ, Biga Belediye Başkanı Mehmet ÖZKAN, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Suat UĞUR, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. A.Adem TEKİNAY, kamu ve özel sektör temsilcileri, öğrencilerimiz ve Biga halkı katıldı. Panel sonunda Biga Kaymakamı Mustafa GÜNDOĞAN tarafından panelistlere katkılarından dolayı Yüksekokulumuz adına teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.