Öğrenci Konseyi'nden Öğe Dershanesine Ziyaret

01.10.2009
Üniversiteyi bitiren her öğrencinin yoğun ilgi gösterdiği KPSS sınavı için araştırmalarda bulunan Üniversitemiz Öğrenci Konseyi, Öğe Dershaneleri Kurucusu Yusuf Özkan’a yapmış olduğu ziyarette konu ile ilgili taleplerini aktardı. Öğrenci Konsey Başkanı Abdullah Veli Uslu, ülkemizde yaşanan ekonomik krizi sebep göstererek, KPSS kursuna gidecek olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri için özel indirim talep etti. Bu talebi geri çevirmeyen Öğe Dershanesi Kurucusu Yusuf Özkan, öğrenciler için KPSS kurs ücretinde %20 indirim yapabileceklerini dile getirerek, üniversite öğrencilerini en kısa sürede dershaneye beklediğini dile getirdi. Görüşme sonunda Öğrenci Konsey Başkanı Abdullah Veli Uslu, taleplerini geri çevirmeyen Öğe Dershanesi Kurucusu Yusuf Özkan’a teşekkür etti. Haber ile ilgili fotoğrafa aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.