Ziraat Fakültesinde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

30.09.2009
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi’nde görev süresi dolan Dekan Prof. Dr. Kenan Kaynaş’ın yerine YÖK tarafından Prof. Dr. Hüseyin Ekinci atandı. Ziraat Fakültesinde yapılan tören ile devir teslim yapıldı. Fakülteye yeni yapılan seminer salonun açılışı da gerçekleştirildi. Üniversitemiz Ziraat Fakültesi’nde 2000 yılında Dekan olarak göreve başlayan Prof. Dr. Kenan Kaynaş, 9 yıldır sürdürdüğü dekanlık görevini Prof. Dr. Hüseyin Ekinci’ye devretti. Ekinci, geçtiğimiz günlerde toplanan Yüksek Öğrenim Kurulu tarafından dekan olarak atanmıştı. Devir teslim töreni Ziraat Fakültesi’nde açılışı da yapılan Seminer salonunda gerçekleştirildi. Seminer salonunun açılışı ise Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir, eski dekan Prof.Dr. Kaynaş ve yeni Dekan Prof. Dr. Hüseyin Ekinci tarafından yapıldı. Açılıştan sonra konuşmaların ardından Prof. Dr. Ekinci, görevi devraldı. Ekinci, ziraat fakültesinin bu günkü haline gelmesinde gösterdiği gayret ve özverisi için Prof Dr.Kenan Kaynaş’a teşekkür ederek, büyük bir heyecan içinde olduğunu belirterek, görev süresi dolduğunda, koltuğunda Prof. Dr. Kenan Kaynaş kadar rahat oturabilmek için her türlü çabayı göstereceğini dile getirdi. Rektörümüz Prof Dr Akdemir, Prof. Dr. Kenan Kaynaş’a 9 yıllık dekanlık süresi boyunca üniversite ve ziraat fakültesi için yaptıklarından dolayı plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Seminer salonu açılışına ve devir teslim törenine Çanakkale’de tarım ve ziraat ile uğraşan çiftçi örgütleri temsilcileri ile dekanlarımız, üniversitemiz öğretim elamanları ve fakülte bölüm başkanları katıldı. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.