Üniversitelerarası Kurul Bilkent'de Toplandı

18.09.2009
Üniversitelerarası Kurul Toplantısı (ÜAK) Ankara Bilkent, Otel’de 17 Eylül 2009 tarihinde düzenlendi. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya ÖZCAN’ın da hazır bulunduğu toplantıya üniversitelerin rektörleri ve her üniversiteden seçilen kurul üyeleri katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ile Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanımız ve ÜAK Üyesi Prof. Dr. İhsan YILMAZ’ın hazır bulunduğu toplantıda yükseköğretimin gündemindeki çeşitli konular görüşüldü. Toplantı sonrasında Rektör Prof. Dr. Akdemir, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz ve Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Gökhan BAYRAM, Eski YÖK Başkanı İhsan DOĞRAMACI’nın konutunda rektörler ve üyeler onuruna verdiği iftar yemeğe katıldı.