Üniversitemiz Rüzgâr Sörfü Topluluğundan Rüzgar Sörfü Slalom Yarışmasına Destek

09.09.2009
28-30 Ağustos tarihleri arasında Türkiye Yelken Federasyonunun 2009 Rüzgar Sörfü Slalom Yarışmasının 3. Ayağı Çanakkale’de gerçekleşti. Troia Yelken Kulübü’nün üstlendiği organizasyonda üniversitemizin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi topluluklarından Rüzgâr Sörfü topluluğu da aktif görev aldılar. Rüzgâr Sörfü’nü Çanakkale İline daha da yaygın bir şekilde tanıtmaya çalışan topluluk üyeleri üç gün süren yarışlar boyunca organizasyona destek verdiler. Rüzgâr Sörfü Topluluğu Akademik Danışmanı Okt. İsmail KADIOĞLU da şampiyonanın son ayağı olan Çanakkale etabında 7. olarak bu sene ilk olarak katıldığı 2009 Türkiye Windsurf Slalom Şampiyonası sıralamasında 100 küsur sporcu arasında 13. olarak yerini aldı. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.