Özel Eğitim Topluluğu Bahar Dönemi Başlangıç Toplantısını Yaptı

Özel Eğitim Topluluğu Bahar Dönemi Başlangıç Toplantısını Yaptı
Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Özel Eğitim Topluluğu bahar dönemi genel toplantısında yeni yönetim kurulunu seçim ile gerçekleştirdi.Toplantıda konuşan topluluk başkanı Mustafa ÖZTÜRK güz döneminde 13 tane etkinlik yaptıklarını, bu dönem de aktif bir şekilde etkinliklerini sürdüreceklerini belirtti. Bahar döneminde yapılacak olan etkinlik tarihlerini açıklayan başkan Mustafa ÖZTÜRK’ün konuşmasından sonra seçim yapıldı. Seçim sonunda Damla GÜNGÖRMÜŞ başkan yardımcılığına seçildi. Yeni yönetim kurulu üyeleri ise Elif YALÇIN, Murat İHSANOĞLU, Gizem KIZGUT, Merve KÜÇÜKARIÇ, Duygu YILDIZ, Sinem ALKAN, Fatma ALKAYA, Çağla KALYACIĞLU, Duygu DEMİR ve Tuğba YAKUL oldu. Topluluk ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.