Duisburg – Essen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Dieter CASSEL, Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i Makamında Ziyaret Etti

04.09.2009
Duisburg – Essen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Dieter CASSEL, üniversitemizle imzalamış olduğu Erasmus Anlaşması çerçevesinde rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR'i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Prof. Dr. Dieter CASSEL, rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ile üniversitemiz ve Duisburg – Essen Üniversitesi arasında gerçekleştirilebilecek işbirliği projeleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Prof. Dr. Dieter CASSEL, üniversitemizin eğitim fakültesi ile gerçekleştirdikleri erasmus anlaşmasının işletme alanına yönelik olarak da genişletilebileceğini bildirdi. Prof. Dr. Dieter CASSEL, kendi üniversitelerinde düzenlenecek yaz okuluna ilişkin olarak da rektörümüze bilgi aktardı ve üniversitemiz öğrencilerinin istedikleri takdirde Duisburg – Essen Üniversitesi'nden yaz okulu için faydalanabileceklerini bildirdi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.