Profesörlük ve Doçentlik Tebriği

Bu Duyuru 1567 Kez Okundu

Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Prehistorya Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Fatma Aslı Erim Özdoğan Profesörlük kadrosuna atandı.

Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Matematiksel Fizik Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Sezgin Aygün, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Bilimleri Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Hüseyin Ayvaz, Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Temel İş ve Termodinamik Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Uğur Cengiz, Turizm Fakültesi Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Bekir Eşitti Doçentlik kadrosuna atandı.

Öğretim Üyelerimize Profesörlük ve Doçentlik belgeleri Senato Salonunda, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat tarafından takdim edildi ve Üniversitemizin rozeti takıldı.

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.