Bilimsel Araştırma Projeleri
Koordinasyon Birimi

TÜM AKADEMİSYENLERİMİZİN 1 KASIM 2019'A KADAR AVESIS'TE BİLGİLERİNİ GÜNCELLEMESİ ÖNEMLE DUYURULUR

TÜM AKADEMİK PERSONELİN DİKKATİNE

Yükseköğretim Kurulu  Başkanlığı, Sayıştay Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı tarafından BAP Koordinasyon Birimi  faaliyetleri ve üniversitemizin araştırmacı performansları ile ilgili detaylı bilgiler talep edilmiştir. Bu kapsamda sözkonusu verileri hazırlayabilmek için proje araştırmacılarımızın BAP Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen projelerinden üretilen ve henüz Birimimize iletilmemiş yayın ve varsa patent bilgilerini BAPSIS otomasyon  sistemi üzerinden acilen bildirmeleri gerekmektedir.

Ayrıca  Sayıştay Başkanlığı tarafından talep edilen, akademik personelimizin performansları ile ilgili verilerin sağlanabilmesi için tüm akademisyenlerin AVESIS sistemindeki kişisel bilgilerini en geç 1 Kasım 2019 Cuma gününe kadar  güncellemesi önemle duyurulur.

Konu ile ilgili Rektörlük yazısı ektedir.

BAPSIS-AVESIS.pdf