Doçentlik Tebriği

Bu Duyuru 1888 Kez Okundu

Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Şükrü Taş’a, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Hareket ve Antrenman Bilimleri Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Gülşah Şahin'e, Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Spor Yönetimi Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi. Özhan Bavlı’ya, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Resim Anasanat Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Gülden Görenek Beyaz'a, Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü  Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi İsmail Taş’a, Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Yönetim Bilimleri Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Filiz Tufan Emini Kurtuluş'a, İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Sinema Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Tuğba Elmacı’ya, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Timuçin Alar’a, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Halil Fatih Aşgün’e, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan  Dr.Öğr.Üyesi Tolga Kurt’a, Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Sualtı Programı’ndan  Dr.Öğr.Üyesi Hasan Barış Özalp'a  Doçentlik belgeleri Senato Salonunda, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat tarafından takdim edildi ve Üniversitemizin rozeti takıldı.

Kendilerini  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.