Yabancı Diller Yüksekokulu

ENSTİTÜLER LİSANSÜSTÜ YABANCI DİL SINAV DUYURUSU (Sınava Gireceklerin Listesi Eklendi)

2019-2020 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ-FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ- SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ-SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

LİSANSÜSTÜ YABANCI DİL SINAV DUYURUSU

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Yabancı Dil Sınavı 12 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 13:00’da Terzioğlu Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde yapılacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

• Sınava başvurmak isteyen adayların 21.05.2019 ile 31.05.2019 tarihleri arasında şahsen Yabancı Diller Yüksekokuluna başvurarak kayıtlarını yaptırmak zorundadırlar.
  • Sınava kayıt yaptırabilmek için adayların ekteki sınav başvuru formunu ve sınav giriş belgesini eksiksiz olarak doldurup çıktısını alarak, Yabancı Diller Yüksekokulu Bölüm Sekreterliğine (111 nolu ofis) teslim etmeleri gerekmektedir. Forma yapıştırılacak fotoğrafların son altı ay içinde çekilmiş olması gerekmektedir.

YABANCI DİL SINAVI İLE İLGİLİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR:

• Sınava kayıt olan adaylar, sınav salonlarına giriş yaparken Sınav Giriş Belgelerini ve Nüfus cüzdanlarını veya pasaportlarını göstermek zorundadırlar. Bu nedenle yanında Sınav Giriş Belgesi ve nüfus cüzdanı veya pasaportu bulunmayan adayların sınav salonlarına girişine izin verilmeyecektir.
  • Adaylar sınavın ilk 15 dakikası geçtikten (13:15) sonra sınav salonuna alınmayacaklardır.
  • Sınav giriş listeleri ydyo.comu.edu.tr adresinden ve sınav sabahı Yabancı Diller Yüksekokulu girişinde ilan edilecektir.

Not: İşbu duyuru 11.06.2019, 17:45 te "Sınava Girecek Öğrenci Listesi" eklenerek güncellenmiştir.

Ekler

2019 Haziran Lisansüstü Sınava Girecek Öğrenci Listesi.pdf
lisansustu-yabanci-dil-sinavi-basvuru-formu ve sınav giriş belgesi.docx