DUYURU

Rektör Prof. Dr. Acer’in, ÇOMÜ Mezunu Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı İçin Taziye Mesajı

07.11.2017 477

Van’ın Çaldıran İlçesi’nin Harabekordon Bölgesi’ne sızma girişiminde bulunmak isteyen PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden 2013 yılında mezun olan öğrencimiz, 27 yaşındaki Jandarma Üsteğmen Mehmet Sakallı kaldırıldığı hastanede şehit olmuştur.

Milli birlik ve beraberliği günden güne güçlenen, her alanda ilerleme kaydeden, eğitimli gençlerin, eğitimli orduyu oluşturduğu ülkemizde terör örgütlerinin gayri meşru ve insanlıktan uzak saldırıları bizleri daha da güçlenmeye sevk ediyor.

Demokrasi mücadelesinden zaferle çıktığımız şu günlerde bilinmelidir ki terör odaklı hiçbir oluşum amacına ulaşamayacaktır. Bu saldırılar bizleri yıldırmayacak daha çok kenetleyecektir.

Bu hain saldırıda yaşamını kaybeden mezunumuz Üsteğmen Mehmet Sakallı’ya Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dilerim.

Prof. Dr. Yücel Acer