ÇOMÜ’de E-Dilekçe Dönemi Başladı

Bu Duyuru 4914 Kez Okundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) üzerinden e-dilekçe dönemi başladı.

Üniversitemiz akademik personeli ve e-imzaya sahip idari personel, birimlere verecekleri dilekçeleri, EBYS üzerinden elektronik imza kullanarak yazabilecek ve dilekçelerinin hangi aşamada olduğunu takip edebileceklerdir.

Evrak Oluştur-Evrak Tipi-Form modülü üzerinde bulunan hazır dilekçe formatı üzerinden ilgili işlemlerini yaparak kurum içi birimlere sunabilecekler.

Üniversitemiz dışındaki diğer kurumlara e-dilekçe yazmak için PTT tarafından verilen bireysel “Kayıtlı Elektronik Posta” (KEP) hesabı satın alınabilir.

E-dilekçe yazımı hakkında bilgilendirici videoya ebysyardim.comu.edu.trüzerinden erişilebilir.