Patent Çalışmalarını Geliştirmeye Yönelik Faaliyetler

Bu Duyuru 1738 Kez Okundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi olarak, akademisyenlerimizin patent çalışmalarını geliştirmek amaçlı bir dizi faaliyet yapılması planlanmaktadır.

Yapılacak faaliyetlerden ilki, Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile gerçekleştirilecektir. Ellerinde ticarileşme potansiyeli bulunan patent/faydalı model fikirleri olan, geçmişte yaptıkları projelerde patent çıktısı olabilecek sonuçları olan akademisyenlerimize özel yapılacak olan bu çalışma ile patente dönüşebilecek çalışması olan akademisyenlerimizle sanayicilerin buluşturulması planlanmaktadır.

İlgilenen akademisyenlerimizin linkteki formu doldurmaları halinde, kendileri ile iletişime geçilecektir. Ardından Üniversitemizde, Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi uzmanlarıyla ticarileşme stratejisi hakkında birebir görüşmeler yapılacaktır. İlgili akademisyenlerimize duyurulur.

Başvuru Linki:goo.gl/uLRUIU